apple-quesadillas

Äpplequesadillas

Quesadillas passar både som förätt, huvudrätt och dessert. Med smak av äpple, kanel och krämig ost blir det en god dessert som avslutar måltiden på ett fantastiskt sätt!
  • 20 minuter Tid
  • Mild Krydda nivå
  • 4 Serveringar
  • 7 Ingredienser

Ingredienser

  • 2frp Old El Paso™ Vetetortillas
  • 4 äpplen
  • 2msk smör
  • 2tsk farinsocker
  • 0,5krm mald kanel
  • 2dl philadelphiaost
  • 2kvistar mynta

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200°C. Skala äpplena och skär i 1 cm stora bitar. Stek sedan hastigt i smör och tillsätt farinsocker för att få en ljusbrun färg. Smaksätt med kanel och låt svalna.
  • Bred Philadelphiaost på det ena tortillabrödet och lägg på äppelbitar och mynta. Lägg det andra brödet som ett lock över, lägg på bakplåtsklädd plåt och grädda hastigt i ugn, ca 5 min.
  • Dela sedan det varma brödet i små trekanter och garnera med mynta.