burritos-with-minced-meat-and-kidney-beans

Burritos med köttfärs och kidneybönor

  • 40 minuter Tid
  • Mild Krydda nivå
  • 4 Serveringar
  • 12 Ingredienser

Ingredienser

  • 1frp Old El Paso™ Large Vetetortillas
  • 500g köttfärs
  • 2msk smör
  • 1påse Old El Paso™ Burrito Kryddmix
  • 1,5dl vatten
  • 400g kidneybönor
  • 1 chili, strimlad
  • 2 tomater i tärningar
  • 2dl riven ost
  • 1burk Old El Paso™ Thick ’n’ Chunky Salsa
  • Tillbehör
  • sallad
  • crème fraiche

Instruktioner

  • Bryn köttfärsen tills den är genomstekt. Sprid över kryddmixen, tillsätt vatten och rör om. Låt blandningen sjuda ihop på låg värme i ca 15 minuter, eller tills vattnet har kokat in. Rör om då och då.
  • När det nästan är färdigt tillsätter du de väl sköljda och avrunna bönorna och chili. Låt allt bli genomvarmt.
  • Slå in tortillabröden i ugnsfolie och värm på 200 grader i cirka 10 minuter. Fördela fyllningen jämnt över de varma bröden och toppa med tomat, den rivna osten och salsan. Vik ihop och servera med sallad och crème fraiche.