burritos-with-minced-meat-and-kidney-beans

Burritos med köttfärs och kidneybönor

Burritos med köttfärs och kidneybönor
Ingredienser 12

Ingredienser

  • 1 frp Old El Paso™ Large Vetetortillas
  • 500g köttfärs
  • 2msk smör
  • 1påse Old El Paso™ Burrito Kryddmix
  • 1,5dl vatten
  • 400g kidneybönor
  • 1 chili, strimlad
  • 2 tomater i tärningar
  • 2dl riven ost
  • 1burk Old El Paso™ Thick ’n’ Chunky Salsa

Tillbehör

  • sallad
  • crème fraiche

Instruktioner

  1. Bryn köttfärsen tills den är genomstekt. Sprid över kryddmixen, tillsätt vatten och rör om. Låt blandningen sjuda ihop på låg värme i ca 15 minuter, eller tills vattnet har kokat in. Rör om då och då.
  2. När det nästan är färdigt tillsätter du de väl sköljda och avrunna bönorna och chili. Låt allt bli genomvarmt.
  3. Slå in tortillabröden i ugnsfolie och värm på 200 grader i cirka 10 minuter. Fördela fyllningen jämnt över de varma bröden och toppa med tomat, den rivna osten och salsan. Vik ihop och servera med sallad och crème fraiche.