cowboy-tortilla

Cowboy tortilla

Cowboy tortilla är Mexikos svar på klassikern korv med bröd, och då säger det väl sig själv att den brukar gå hem hos de flesta i familjen! Vill du ha ett lite hetare eller mer vuxet alternativ, kan du byta ut wienerkorven mot chorizo och även lägga till lite picklad lök.
  • 30 minuter Tid
  • Mild Krydda nivå
  • 4 Serveringar
  • 14 Ingredienser

Ingredienser

  • 8 wienerkorvar
  • 1msk Old El Paso™ Taco Kryddmix
  • 1frp Old El Paso™ Medium Vetetortillas
  • 0,5sats coleslaw med äpple
  • 0,5dl majskorn
  • 4msk smulad fetaost eller annan favorit
  • Tillbehör:
  • 1burk Old El Paso™ Taco Salsa Medium
  • Coleslaw med äpple
  • 2msk majonnäs
  • 2msk yoghurt, inte för mager
  • 1 lime, fint rivet skal och juice
  • 0,25 vitkålshuvud, fint strimlat
  • 1 grönt äpple, fint strimlat
  • salt och svartpeppar

Instruktioner

  • Värm tortillabröden enligt anvisningen på förpackningen. Stek korvarna i en panna i lite smör och krydda mot slutet med lite kryddmix.
  • Coleslaw: Rör ihop majonnäs, yoghurt och lime. Krydda med salt och peppar. Blanda ner äpple och vitkål och låt salladen stå en timme eller två i kylen.
  • Blanda coleslaw och majs. Fördela röran i tortillabröden och toppa med korv och ost. Servera tomatsalsan till.