fajitas-with-flank-steak-and-pickled-red-onion

FAJITAS FYLLDA MED FLANKSTEK OCH PICKLAD RÖDLÖK

Testa en mexikansk klassiker – fast i ny tappning. Toppa med picklad rödlök, ananas och koriander och njut av en smakupplevelse utöver det vanliga. En solklar succé på grillen!
  • 40 minuter Tid
  • Medium Krydda nivå
  • 4 Serveringar
  • 16 Ingredienser

Ingredienser

  • 600g flankstek
  • 2dl ananasjuice
  • 1påse Old El Paso™ Fajita Kryddmix
  • 1tsk sesamolja
  • 0,5 färsk ananas
  • 1dl hackad koriander
  • 200g cocktailtomater
  • 1burk Old El Paso™ Jalapeños
  • 1påse blandade salladsblad
  • 1frp Old El Paso™ Vetetortillas
  • 1flaska Old El Paso™ Chunky Guacamole
  • Picklad rödlök
  • 2 rödlökar
  • 0,5dl ättiksprit, 12%
  • 1dl strösocker
  • 1,5dl vatten
  • 0,5 röd chili, skivad med kärnor

Instruktioner

  • Blanda ananasjuice, kryddmix och sesamolja. Häll blandningen över flanksteken och låt den marineras i cirka 3-4 timmar.
  • Skär ananasen i centimeterstora bitar och blanda med koriander. Halvera cocktailtomaterna.
  • Picklad rödlök: Skala och dela löken i klyftor eller skivor. Koka upp övriga ingredienser i en kastrull tills sockret är helt smält. Dra av från värmen och lägg i löken. Häll upp i burkar och kyl ner. Håller cirka 3-4 dagar i kylskåp.
  • Grilla flanksteken 3 minuter på varje sida. Grilla bröden hastigt. Skiva köttet i tunna skivor. Fyll bröden med kött, ananas, tomater, jalapeños, sallad och picklad lök. Toppa med guacamole.