fajitas-with-chicken-and-peppers

Fajitas med kyckling och paprika

  • 40 minuter Tid
  • Mild Krydda nivå
  • 4 Serveringar
  • 8 Ingredienser

Ingredienser

  • 1frp Old El Paso™ Vetetortillas
  • 500g strimlad kyckling
  • 2msk smör
  • 1 gul lök, strimlad
  • 1 röd paprika, strimlad
  • 1 grön paprika, strimlad
  • 1påse Old El Paso™ Fajita Kryddmix
  • Tillbehör
  • 1burk Old El Paso™ Thick ’n’ Chunky Salsa

Instruktioner

  • Bryn kycklingen i smöret. Tillsätt strimlad lök, strimlad paprika och kryddmix. Blanda väl. Låt alltsammans sjuda under lock på svag värme i cirka 5 minuter. Rör om då och då.
  • Sätt ugnen på 175 grader. Ta bort plastfolien från tortillabröden. Värm bröden i ugnen, inlindade i aluminiumfolie, i cirka 10 minuter. Håll bröden varma inlindade i en brödduk innan serveringen.
  • Lägg fyllningen på varje tortilla. Toppa med salsa. Vik eller rulla ihop och njut!