smoked-salmon-with-tepid-sweet-potato-salad

Rökig lax med ljummen sötpotatissallad

  • 40 minuter Tid
  • Mild Krydda nivå
  • 4 Serveringar
  • 11 Ingredienser

Ingredienser

  • 1msk Old El Paso™ Fajita Kryddmix
  • 600g laxfilé
  • 2msk solrosolja
  • 4 sötpotatisar
  • 1burk majs
  • 0,25 chili
  • 2kvistar koriander
  • 1 lime
  • 4 rädisor
  • 4msk olivolja
  • salt och peppar

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 150°C. Skär laxfilén i 4 lika stora bitar och krydda med kryddmixen och salt.
  • Hetta sedan upp oljan i en stekpanna och stek fisken tills den är gyllenbrun på alla sidor. Baka klart i ugn i 5–8 minuter.
  • Skala och skär sötpotatisen i 1 cm stora tärningar och koka i saltat vatten tills de är mjuka. Häll av vattnet och tillsätt finhackad chili, koriander, majs och olivolja.
  • Krydda med salt och peppar. Servera med limeklyftor och rädisor.