Tacogratäng

Tacogratäng

Pasta och köttfärsgratäng med smak av Mexico. Gratinera i ugn och toppa med persilja. En måltid som är enkelt att göra och som passar hela familjen!
  • 40 minuter Tid
  • Mild Krydda nivå
  • 4 Serveringar
  • 9 Ingredienser

Ingredienser

  • 1påse Old El Paso™ Taco Kryddmix
  • 600g blandfärs
  • 2msk matolja
  • 1 gul lök
  • 1dl vatten
  • 500g kokt pasta penne
  • 1burk majs
  • 2dl riven ost
  • 2kvistar persilja

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200°C. Koka pastan.
  • Hetta upp matolja i en stekpanna och fräs köttfärs tillsammans med kryddmixen och hackad lök. Tillsätt vatten och låt sjuda 3–4 minuter.
  • Ta sedan fram en ugnsfast form och varva köttfärs, pasta, majs, ost och strimlad persilja.
  • Grädda gratängen i ugnen på övervärme tills den är gyllenbrun, ca 10 minuter.