Slow Cooker Barbecued Pulled Pork Fajitas

Fajitas med slow cooker grillad pulled pork

Sno ihop en klassisk grillad pulled pork med en mexikansk touch i form av salsa, chilipulver och kummin.
  • 8 timmar 45 minuter Tid
  • Medium Krydda nivå
  • 12 Serveringar
  • 12 Ingredienser

Ingredienser

    Fajitas
  • 1,125 kg fläskkarré, fettet bortskuret
  • 1 mellanstor lök, i tunna skivor
  • 500 g barbecuesås
  • 175 g Old El Paso™ Thick 'n Chunky Salsa
  • 1 matsked milt chilipulver
  • 1 tesked mald kummin
  • 450 g djupfryst eller färsk strimlad paprika
  • 1/2 tesked salt
  • 18 Old El Paso™ Super Soft Medium Flour Tortillas
  • Serveras med
  • Cheddarost, riven
  • Guacamole
  • Gräddfil

Instruktioner

  • Lägg fläsk och lök i en slow cooker. Lägg barbecuesås, salsa, chilipulver och kummin i en liten skål och blanda. Häll blandningen över fläsket och löken. Sätt på locket och låt stå på låg värme i 8 till 10 timmar.
  • Lägg ut fläsket från slow cooker på en skärbräda. Strimla fläsket med hjälp av 2 gafflar och lägg tillbaka det i slow cooker. Blanda med resterande sås. Blanda i paprika och krydda med salt och peppar. Höj värmen till hög, sätt på locket och tillaga i 30 minuter eller tills grönsakerna har blivit mjuka.
  • Använd en hålslev för att ta upp fläsket ur slowcooker och fördela det mellan tortillasskalen. Servera med ost, guacamole och gräddfil efter behag.

  • Variation: Istället för fläsk kan du använda innanlår av nötkött.
  • Framförhållning: Strimlat fläsk kan förvaras i kyl i upp till fyra dagar eller i frys i upp till fyra månader.