Kött fajitas

Den här Old El Paso™-baserade receptfavoriten bestående av fajitas med marinerat kött och citrussmak får det att vattnas i munnen.
Tid 55 minuter
Serveringar 4
Krydda nivå Medium
Ingredienser 14

Ingredienser

Marinad

  • 2 matskedar limesaft
  • 1 matsked honung
  • 1 matsked vegetabilisk olja
  • 2 teskedar chilipulver
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade

Fajitas

  • 340 g rumpstek, skivad
  • 1/2 matsked vegetabilisk olja
  • 1 lök, i tunna skivor
  • 1 röd eller grön paprika, skivad
  • 1 tesked majsmjöl
  • 60 ml kallt vatten
  • 80 g guacamole
  • 4 Old El Paso™ Super Soft Medium Flour Tortillas, varma
  • 80 g Old El Paso™ Thick 'n Chunky Salsa

Instruktioner

  1. Blanda marinadingredienserna i en mellanstor skål. Blanda ner köttet i marinaden. Täck över och låt marinera i kylskåp i 30 minuter.
  2. Hetta upp oljan i en stor teflonbehandlad stekpanna och tillaga kött och marinad i 2 minuter på medelhög värme. Blanda i lök och paprika och fortsätt tillaga i 3 till 4 minuter eller tills grönsakerna börjar mjukna.
  3. Blanda majsmjöl och vatten i en liten skål och rör om till en slät blandning. Häll blandningen över köttblandningen och tillaga under omrörning i 1 till 2 minuter tills den tjocknar.
  4. Lägg varje tortilla på en tallrik och fördela guacamolen mellan dem. Toppa var och en med 1/4 del av köttblandningen och salsan. Vik upp nederkanten på varje tortilla, rulla ihop och servera.

Tips

  • Passar utmärkt att servera med ananas- eller mangosalsa.
    Variera genom att rulla in lite sallad, färska tomater och korianderblad.