Beef Taco Rice Pan

Köttacos med rispanna

Mexikansk panna på 30 minuter!
  • 30 minuter Tid
  • Hot Krydda nivå
  • 5 Serveringar
  • 11 Ingredienser

Ingredienser

  • 1 matsked vegetabilisk olja eller olivolja
  • 500 g nötkött (malet)
  • 1 paket (25 g) Old El Paso™ Taco Spice Mix Hot Paprika
  • 250 g basmatiris
  • 600 ml vatten
  • 1 burk (226 g) Old El Paso™ Thick 'n Chunky Salsa
  • 200 g konserverad eller djupfryst majs
  • 75 g mexikansk ost eller cheddarost, riven
  • Serveras med
  • 1 liten gemsallat, skivad
  • 1 mellanstor tomat, hackad
  • Gräddfil

Instruktioner

  • Hetta upp oljan i en djup stekpanna (24 cm) på medelhög värme. Lägg i nötköttet och tillaga i 5 till 8 minuter under omrörning tills det är genomstekt.
  • Blanda i tacokryddmix, ris, vatten, salsa och majs. Koka upp. Täck över och sänk värmen till medel–låg. Tillaga i 12 till 15 minuter, rör om en gång så att riset inte fastnar i botten. Lyft av stekpannan från plattan och låt stå i 5 minuter.
  • Fluffa upp risblandningen med en gaffel och strö ost över. Täck över och låt stå i 1 till 2 minuter eller tills osten har smält. Servera med sallad, tomat och gräddfil efter behag.

Gör burritos genom att rulla in i tortillas med lite extra salsa och gräddfil!