ceviche-de-pescado

Ceviche de pescado på limemarinerad torskfilé med ananas och strimlade rädisor

Ursprungligen från Peru och här i mexikansk tappning, bjuder denna marinerade fiskrätten på en unik mix av syra, hetta och sötma. För 4 personer.
Tid 20 minuter
Serveringar 4
Krydda nivå Hot
Ingredienser 10

Ingredienser

  • 1 paket Old El Paso™ Stand ‘N Stuff Mini™ Tortillas
  • 500 g torskfilé
  • Saft av 2 lime
  • Saft av 1 citron
  • 1 röd chili
  • 1 krm chilipeppar
  • 1 kruka färsk koriander
  • 1 msk olivolja
  • 2 dl färsk ananas
  • Salt & peppar

Instruktioner

  1. Skär torsken i mindre bitar. Finhacka chilin och skär ananasen i mindre bitar. Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar. Låt stå minst 10 min innan servering. Toppa med strimlade rädisor.