mini-crispy-chicken-taco-boats

Minitacos med krispig kyckling

Dessa tacos görs på ett ögonblick och försvinner snabbt från tallrikarna.
  • 15 minuter Tid
  • Mild Krydda nivå
  • 12 Serveringar
  • 7 Ingredienser

Ingredienser

  • 18 st frysta färdiglagade kycklingnuggets
  • 12 Old El Paso™ Stand ‘N’ Stuff™ Mini
  • 2 msk majonnäs
  • 1 msk Old El Paso™ tacokryddmix (från en 25 g påse )
  • 2 dl finskuren rödkål
  • 2 dl riven cheddarost
  • Barbecuesås, efter tycke och smak

Instruktioner

  • Tillaga nuggets i ugn eller mikrovågsugn enligt anvisningarna på förpackningen. Dela varje nugget i två halvor.
  • Värm tortillabåtarna enligt anvisningarna på förpackningen.
  • Blanda under tiden majonnäs och tacokryddmix i en mellanstor skål och tillsätt kålen. Fyll varje tortillabåt med kålblandning, 3 delade nuggetbitar och ost. Häll över en skvätt barbecuesås.

Nuggetsen blir krispigare och mer gyllenbruna om de tillagas i ugn. Uppvärmning i mikrovågsugn kortar tillagningstiden ett par minuter.
Med färdiggrillad kyckling istället för nuggets kommer maten på bordet ännu snabbare.