mini-fish-taco-boats

Minitacos med fisk

Du kommer inte behöva fiska efter komplimanger från nära o kära med det här enkla receptet. Du får dem på kroken direct!
  • 30 minuter Tid
  • Mild Krydda nivå
  • 12 Serveringar
  • 9 Ingredienser

Ingredienser

  • 500 g fryst panerad fiskfilé
  • 2 dl finskuren rödkål
  • 2 msk lime-korianderdressing
  • 1 msk hackad färsk koriander
  • 1 dl majonnäs
  • 1 tsk Old El Paso™ tacokryddmix (från en 25 g påse)
  • 1 tsk färsk limejuice
  • 12 Old El Paso™ Stand ‘N’ Stuff™ Mini
  • Topping, enligt önskemål (se nedan)

Instruktioner

  • Tillaga fisken enligt anvisningarna på förpackningen. Dela upp i 12 portioner.
  • Blanda kål, dressing och koriander i en medelstor skål under tiden fisken tillagas. Blanda majonnäs, tacokryddmix och limejuice i en liten skål.
  • Värm tortillabåtarna enligt anvisningarna på förpackningen.
  • Fyll varje tortilla med panerad fisk och kålblandning. Toppa med tacomajonnäs. Servera med topping.

Inspiration för topping: halverade körsbärstomater, färsk koriander, limeklyftor.

Lime-korianderdressing kan ibland hittas i butik. Om inte kan den ersättas med din favoritvinägrett.