pulled-pork-med-krami

Pulled pork med krämig coleslaw

En smakrik amerikansk långkoksklassiker i mexikansk tappning. Kryddigt, mört fläskkött möter krämig och krispig coleslaw i mjuka båtformade tortillas. För 6 personer.
  • 6 Serveringar
  • 10 Ingredienser

Ingredienser

  • 2 paket Old El Paso™ Stand ‘N Stuff Mini™ Tortillas
  • Pulled Pork
  • 1,5 kg benfri fläskkarré
  • 2 msk flingsalt
  • 1 tsk nymalen svartpeppar
  • 1 msk paprikapulver
  • 1 tsk cayennepeppar
  • 2 gula lökar
  • 1 hel vitlök
  • 1 flaska rökig bbq-sås (250 ml)
  • Coleslaw
  • 300 g vitkål

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 125 grader. Torka av köttet och gnid in alla kryddorna. Lägg köttet i en ugns-tålig gryta med lock. Skala och skär den gula löken i klyftor. Skala vitlöken. Lägg all lök runt omkring köttet i grytan. Häll på bbq-såsen så köttet och löken täcks. Låt stå under lock i den nedre delen av ugnen i minst 5 timmar eller tills det går att dra sönder köttet i trådar. Dra sönder hela köttet och blanda upp med såsen.