Mini Stand 'N Stuff™ Tacos med nötfärs och ost

Använd Old El Paso™ Stand 'N Stuff™ Mini Soft Flour Tortillas till de här snabba och lättlagade tacosen – bara att plocka och äta!
  • 25 minuter Tid
  • Mild Krydda nivå
  • 4 Serveringar
  • 12 Ingredienser

Ingredienser

Tacos

  • 1 1/2 matsked vegetabilisk olja
  • 1 paket Old El Paso™ Stand 'N Stuff™ Mini Soft Flour Tortillas
  • 250 g nötfärs
  • 1/2 gul paprika, urkärnad och finhackad
  • 1/2 paket Old El Paso™ Taco Spice Mix
  • 50 ml vatten
  • 1 liten romansallad, strimlad
  • 18 körsbärstomater, i halvor
  • 3–4 msk Old El Paso™ Sauce 
  • 40 g finriven cheddarost eller smulad fetaost 
Serveras med
  • Gräddfil 
  • Limeklyftor

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 200 ºC (180 ºC i varmluftsugn), gasolgrad 6. Pensla lätt tortillabröden med lite av oljan. Lägg på ett osmort bakplåtspapper. Grädda i 5 minuter eller tills kanterna på tortillabröden har fått lite färg. Låt svalna.
  2. Under tiden hettar du upp resten av oljan i en stor teflonbehandlad stekpanna på medelhög värme. Lägg på köttet och stek i 5–6 minuter. Rör om ofta tills det har fått en jämn yta. Blanda i paprika, tacokrydda och vatten och tillaga i ytterligare 10 minuter. Rör om då och då.
  3. Fördela sallad och tomater mellan tortillabröden och toppa med nötfärs sauce samt cheddar eller fetaost. Servera med gräddfil och limeklyftor.

  • Prova att använda konservmajs eller hackad svamp istället för paprika.
  • Toppa med strimlad röd eller grön chili för lite extra hetta.