Minitacos med tacosallad

Minitacos med tacosallad

Prova dessa roliga nya tacos till din nästa tacokväll; de kommer att uppskattas av både vuxna och barn!
  • 20 minuter Tid
  • Mild Krydda nivå
  • 12 Serveringar
  • 6 Ingredienser

Ingredienser

  • 12 Old El Paso™ Stand ‘N’ Stuff™ Mini
  • 1 msk vegetabilisk olja
  • 500 g köttfärs (20 % fetthalt)
  • 1 paket (25 g) Old El Paso™ tacokryddmix
  • ½ dl finskuren sallad
  • Topping, enligt önskemål (se nedan)

Instruktioner

  • Värm ugnen till 200 °C. Stryk på olja över alla tortillabåtarna och lägg dem på ett bakplåtspapper. Tillaga i ugn i 4–5 min eller tills kanten fått färg. Båtarna blir frasiga när de svalnar. Ställ åt sidan.
  • Stek köttfärsen på medelhög värme i 5–7 minuter tills den är genomstekt, rör ofta och häll av spadet när det är klart. Strö över tacokryddmix. Tillaga tills köttfärsen är helt blandad med kryddorna, rör då och då.
  • Till servering: fördela sallad och köttfärs jämt i de frasiga tortillabåtarna; servera med topping.

Inspiration för topping: riven cheddarost, majskorn, skivad salladslök, skivade oliver, gräddfil, salsa, skivad avokado.