one-skillet-mini-taco-boats

Minitacos i stekpanna

Denna rätt tillagas i stekpanna och kan knappast bli enklare! Ännu bättre är när de serveras i munsbitstora minitacos!
  • 25 minuter Tid
  • Mild Krydda nivå
  • 12 Serveringar
  • 10 Ingredienser

Ingredienser

  • 1 tsk olivolja
  • 500 g köttfärs (15 % fetthalt)
  • 3 dl hackad lök
  • 4 vitlöksklyftor, pressade
  • 1 paket (25 g) Old El Paso™ tacokryddmix
  • 1 burk (400 g) hackade tomater
  • 1 grön chilipeppar, tärnad
  • 1 burk (400 g) Old El Paso™ svarta bönor
  • Salt och peppar efter smak
  • 24 Old El Paso™ Stand ‘N’ Stuff™ Mini

Instruktioner

  • Värm olja på medelhög värme i en stor stekpanna. Tillsätt lök och fräs tills den blivit genomskinlig. Tillsätt köttfärsen och stek tills den fått färg innan vitlöken blandas i.
  • Tillsätt tomat, chilipeppar, tacokrydda och svarta bönor. Tillaga i ytterligare 10–12 minuter eller tills vätskan har absorberats. Smaka av och krydda med salt och peppar.
  • Servera med Old El Paso™ minitortillabåtar och din favorittopping.