one-skillet-mini-taco-boats

Minitacos i stekpanna

Denna rätt tillagas i stekpanna och kan knappast bli enklare! Ännu bättre är när de serveras i munsbitstora minitacos!
Tid 25 minuter
Serveringar 12
Krydda nivå Mild
Ingredienser 10

Ingredienser

  • 1 tsk olivolja
  • 500 g köttfärs (15 % fetthalt)
  • 3 dl hackad lök
  • 4 vitlöksklyftor, pressade
  • 1 paket (25 g) Old El Paso™ tacokryddmix
  • 1 burk (400 g) hackade tomater
  • 1 grön chilipeppar, tärnad
  • 1 burk (400 g) Old El Paso™ svarta bönor
  • Salt och peppar efter smak
  • 24 Old El Paso™ Stand ‘N’ Stuff™ Mini

Instruktioner

  1. Värm olja på medelhög värme i en stor stekpanna. Tillsätt lök och fräs tills den blivit genomskinlig. Tillsätt köttfärsen och stek tills den fått färg innan vitlöken blandas i.
  2. Tillsätt tomat, chilipeppar, tacokrydda och svarta bönor. Tillaga i ytterligare 10–12 minuter eller tills vätskan har absorberats. Smaka av och krydda med salt och peppar.
  3. Servera med Old El Paso™ minitortillabåtar och din favorittopping.