pulled-pork-mini-taco-boats

Minitacos med pulled pork på Memphis-vis

Memphis är känt för söt och rökig pulled pork. Gör detta enkla pulled pork-långkok till goda aptitretare som alla gillar – perfekta snittar för festen.
Serverat med majsbröd på bilden
  • 35 minuter Tid
  • Mild Krydda nivå
  • 12 Serveringar
  • 17 Ingredienser

Ingredienser

    Fläskkött
  • 2 tsk salt
  • 1 1/2 tsk chilipulver
  • 1 tsk spiskummin
  • ½ tsk lökpulver
  • ½ tsk svartpeppar
  • 1 (1,6 kg) benfri fläskkarré
  • 1 dl äppelcidervinäger
  • 1 flaska barbecuesås
  • Coleslaw
  • 1 dl majonnäs
  • 1 msk socker
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 1 msk hackad saltgurka
  • 1 tsk senapspulver
  • 1 krm sellerisalt
  • 2 dl finskuren rödkål
  • Tacos
  • 24 Old El Paso™ Stand ‘N’ Stuff™ Mini
  • 24 skivor saltgurka

Instruktioner

  • Blanda salt, chilipulver, spiskummin, lökpulver och peppar i en liten skål. Strö kryddmixen över köttet.
  • Värm en 30 cm non-stick stekpanna på medelvärme. Bryn steken i 8–10 minuter tills den är gyllenbrun runt om. Lägg den i en 5,5-liters slow cooker. Sätt på locket och tillaga på låg temperatur i 8–10 timmar tills köttet är mycket mört.
  • Lägg över steken på en skärbräda och häll bort vätskan från slow cookern Blanda 1 dl vinäger och barbecuesås i slow cookern. Strimla steken med 2 gafflar. Lägg tillbaka köttet i slow cookern och blanda försiktigt med såsen. Öka värmen till högsta temperatur och koka i 30 minuter eller tills det blivit genomvarmt.
  • Vispa ihop majonnäs, socker, 1 msk vinäger, saltgurka, senapspulver och sellerisalt i en skål. Tillsätt kålen och blanda väl.
  • Värm tortillabåtarna enligt anvisningarna på förpackningen. Häll ca ½ dl kött i varje båt; toppa med coleslaw och garnera med en saltgurkskiva.

Kött som blir över kan förvaras upp till två dagar i kylskåp alternativt två månader i frys. Sista minuten-middag? Använd dina favoriter bland färdiga pulled porks och coleslaws.

Serverat med majsbröd på bilden