Stand 'N Stuff™ Soft Tortilla - med nötfärs

Stand`N Stuff kan lagas i alla världens varianter. Perfekt för hela familjen oavsett om man föredrar milda smaker eller suktar efter hetta.
  • 35 minuter Tid
  • Stark Krydda nivå
  • 4 Serveringar
  • 11 Ingredienser

Ingredienser

Tacos

  • 1 matsked rapsolja
  • 1 lök, skivad 
  • 500 g nötkött (malet) 
  • 1 paket Old El Paso™ Taco Spice Mix 
  • 1 paket Old El Paso Stand ’N Stuff™ Soft Tortilla
  • 1 huvud romansallad 
  • 1 gul paprika, hackad 
  • 200 g körsbärstomater, tärnade 
  • En liten näve koriander, hackad 

Kryddiga och heta  

  • 1/2 burk Old El Paso™ skivade gröna jalapeños 

Milda och krämiga 

  • 100 g gräddfil

Instruktioner

  1. Hetta upp oljan i en stor stekpanna och stek löken i 5 minuter. Lägg i nötkött och rör om med en träslev för att sönderdela eventuella klumpar. Stek i ytterligare 5 minuter. Blanda i tacokryddblandningen och 120 ml vatten. Koka upp och låt därefter sjuda i 2 minuter tills såsen är tjock. Blanda sedan i hälften av koriandern. 
  2. Värm de mjuka tortillabröden enligt anvisningen på förpackningen. Fördela därefter sallad, köttfärs, tomater, paprika och återstående koriander mellan bröden. 
    För lite extra sting garnerar du med jalapeños, medan den mildare varianten åstadkoms med några klickar gräddfil ovanpå.

Går utmärkt att använda kyckling- eller kalkonfärs istället för nötkött.