Stand ’N Stuff ™ Tacos med mört nötkött och paprika

Dessa tacos med Old El Paso™ Fajita Spice Mix är en snabb och lättlagad kvällsrätt som alla kommer att älska
  • 30 minuter Tid
  • Mild Krydda nivå
  • 4 Serveringar
  • 9 Ingredienser

Ingredienser

Tacos

  • 2 matskedar olivolja
  • 1 ½ msk Old El Paso™ Fajita Spice Mix
  • Nötinnanlår 300g
  • 1 lök, skuren i tunna klyftor
  • 1 röd paprika, urkärnad och tunt skivad
  • 1 gul paprika, urkärnad och tunt skivad
  • 1 paket Old El Paso Stand ’ N Stuff™ Soft tortilla 
  • 4 msk Old El Paso™ Taco Sauce

Serveras med

  •  Limeklyftor

Instruktioner

  1. Blanda olja och fajitakryddmix på en stor plan tallrik. Lägg på rumpstekarna och vänd runt så att de täcks av blandningen. Tillsätt lök och paprika och vänd runt så att de täcks av blandningen.
  2. Hetta upp en stor gjutjärnspanna på hög värme. Lägg på rumpstekarna och stek i 6–8 minuter. Vänd runt en gång tills de har fått en yta och temperaturen är minst 63 ºC på insidan. Lyft ut ur pannan, lägg på ett lock och ställ åt sidan i 5–10 minuter.
  3. Lägg lök och paprika i pannan och stek i 2–3 minuter på hög värme tills de har fått en lätt yta. Vänd runt då och då.
  4. Under tiden värmer du tortillabröden enligt anvisningen på förpackningen.
  5. Skär nötinnanlåren i tunna skivor och vänd runt i löken och paprikan. Fördela mellan de varma tortillabröden. Toppa med en sked Taco sås och servera med limeklyftor vars saft pressas ovanpå.

  • Tillagningstiden varierar beroende på tjockleken på köttet.
  • Om du vill laga maten utomhus kan du tillreda rumpstekarna längst ut på en varm grill och paprika- och lökblandningen på en foliebricka mitt på.