Barbecued Chicken Tortilla Pizzas

Tortilla pizza med grillad kyckling

Här är ett lättlagat mellanmål efter skolan. Eller gör en sallad också, så är middagen klar på nolltid!
  • 20 minuter Tid
  • Medium Krydda nivå
  • 4 Serveringar
  • 6 Ingredienser

Ingredienser

  • 2 Old El Paso™ Super Soft Medium Flour Tortillas
  • 100 g barbecuesås
  • 225 g kokt kycklingbröst, strimlat
  • 1 röd paprika, tärnad
  • 150 g mexikansk ost, riven
  • Old El Paso™ salsa (valfri smak)

Instruktioner

  • Förvärm ugnen till 180 °C, 160 °C fläkt, gas 4. Lägg tortillasskalen på bakplåtspapper. Blanda barbecuesås och strimlad kyckling i en liten skål. Fördela barbecuekycklingen mellan tortillasskalen och toppa med paprika och ost.
  • Grädda i 10–15 minuter eller tills osten har smält och bottnarna är krispiga. Skär varje tortilla i 4 trekanter. Serveras med salsa.

  • Om du vill kan du använda cheddarost istället för mexikansk ost, och toppa med tomater istället för paprika.
  • Smakerna gör sig dessutom utmärkt tillsammans med en klick gräddfil!