Förslag på matlådor med Tortilla Pockets

packed lunch ideas
Säg adjö till smörgåsar och hej till roliga förslag på matlådor som hela familjen kan njuta av. Oavsett om du känner för något sött eller något kryddat, varmt eller kallt, kan våra utsökta lunchrecept inte vara enklare att följa. De är perfekta för lunchlådor. Ta våra kladdfria Tortilla Pockets och prova våra förslag på snabbluncher!
Tortilla Pockets med ost och skinka

Den kryddade: Tortilla Pockets med skinka och ost

Gör det enkelt med våra smakfulla Tortilla Pockets med skinka och ost. Tillsätt knaprig sallad och saftiga tomater. Ett förslag på en perfekt skollunch är att laga den här måltiden kvällen före och sedan lägga den i kylskåpet för att bli din lunchlåda nästa dag. Experimentera med din favoritost och servera med våra Original Nachips™ för att få ett extra tuggmotstånd!
Tortilla Pockets med kycklingfajita

Den mexikanska: Tortilla Pockets med kycklingfajita

En klassisk mexikansk maträtt. Krydda din lunchtid med vårt recept på Tortilla Pockets med kycklingfajita. Den perfekta lunchen vid arbete hemifrån. Tillsätt bara knapriga grönsaker, klibbig ost och saftig kyckling för att få eftermiddagens ultimata belöning. Våra Tortilla Pockets har gjort det ännu lättare att njuta av fajitas. Fyll dem helt enkelt och hugg in!

VAD ÄR TORTILLA POCKETS?

Tortilla Pockets är utformade för att skicka kladdiga måltider till historien! Det är samma utsökta Old El Paso-tortilla som du redan känner till och älskar, men den är tät i botten för att stoppa spill och droppar. Perfekt för barn som vill göra sina egna måltider. Fyll helt enkelt i dina ingredienser i dina fickor uppifrån i flera lager för att skapa ett kladdfritt mästerverk! Utsökta såväl varma som kalla. Prova våra enkla recept och lägg Tortilla Pockets i din matlåda inför resan.
Tortilla Pockets med ingredienser från Medelhavet

Den fräscha: Tortilla Pockets med ingredienser från Medelhavet

Proppfulla med knapriga grönsaker, krämig hummus och smulig ost är Tortilla Pockets med ingredienser från Medelhavet eftermiddagens perfekta snabbmat. En enkel vegetarisk lunch. Blanda och matcha dina grönsaker för att göra fickan till din egen och toppa sedan med fetaost för att få en sann smak av Medelhavet. Lägg dem i din lunchlåda för skolan eller njut på väg med familjen.
Tortilla Pockets med sötpotatis och ost, vegetariska

Den vegetariska: Tortilla Pockets med sötpotatis och ost

Letar du efter ett förslag på en enkel vegetarisk lunch? Prova vårt recept på Tortilla Pockets med sötpotatis och ost för att få en smakfull maträtt som kan avnjutas såväl varm som kall. Blanda med din favoritost, från klassisk cheddar till mozzarella, eller prova att byta ut sötpotatisen mot butternutspumpa!

LUNCHTIPS PÅ TORTILLA POCKETS

  • Våra Tortilla Pockets paketeras i 2 delar med 4 tortillor i varje del, varför du kan fylla dem i 2 omgångar och ha dem i kylskåpet. Perfekt för att prova olika lunchrecept!
  • Behöver du hjälp med att fylla dina fickor? Öppna dem i en kopp och använd båda händerna för ifyllningen.
  • Använd en liten spatel för att trycka ner ingredienserna i dina fickor och se till att de blir fulla!
  • Tycker du om att planera i förväg? Gör dina fickor klara kvällen före. Vira in dem i en plastfolie eller i en återförslutbar plastpåse och kyl dem i kylskåpet, så är de klara för lunch nästa dag.
  • Lagar du vegansk eller vegetarisk mat? Läs alltid etiketterna för att säkerställa att varje ingrediens passar för dina dietkrav. Produkt- och ingredienskällorna kan variera.