Förslag på matlådor med Tortilla Pockets

packed lunch ideas

 

Säg adjö till smörgåsar och hej till roliga förslag på matlådor som hela familjen kan njuta av. Oavsett om du känner för något sött eller något kryddat, varmt eller kallt, kan våra utsökta lunchrecept inte vara enklare att följa. De är perfekta för lunchlådor. Ta våra kladdfria Tortilla Pockets och prova våra förslag på snabbluncher!

VAD ÄR TORTILLA POCKETS?

Tortilla Pockets är utformade för att skicka kladdiga måltider till historien! Det är samma utsökta Old El Paso-tortilla som du redan känner till och älskar, men den är tät i botten för att stoppa spill och droppar. Perfekt för barn som vill göra sina egna måltider. Fyll helt enkelt i dina ingredienser i dina fickor uppifrån i flera lager för att skapa ett kladdfritt mästerverk! Utsökta såväl varma som kalla. Prova våra enkla recept och lägg Tortilla Pockets i din matlåda inför resan.

LUNCHTIPS PÅ TORTILLA POCKETS

● Våra Tortilla Pockets paketeras i 2 delar med 4 tortillor i varje del, varför du kan fylla dem i 2 omgångar och ha dem i kylskåpet. Perfekt för att prova olika lunchrecept!

● Behöver du hjälp med att fylla dina fickor? Öppna dem i en kopp och använd båda händerna för ifyllningen.

● Använd en liten spatel för att trycka ner ingredienserna i dina fickor och se till att de blir fulla!

● Tycker du om att planera i förväg? Gör dina fickor klara kvällen före. Vira in dem i en plastfolie eller i en återförslutbar plastpåse och kyl dem i kylskåpet, så är de klara för lunch nästa dag.

● Lagar du vegansk eller vegetarisk mat? Läs alltid etiketterna för att säkerställa att varje ingrediens passar för dina dietkrav. Produkt- och ingredienskällorna kan variera.