Gör dig redo för att äta tacos och låt det höras! Spela detta matlagningsspel i AR tillsammans med dinfamilj och vänner!
Taco Chef är det enkla, perfekta sättet att samlas runt bordet och förlänga taco-middagen med dinanära och kära, på ett bullrigt och roligt sätt.

taco chef game

Scan & Play!

Följ med Taco Chef Tina och hennes farmor Juanita i deras food truck. Ta med dina vänner och familjpå ett skojigt uppdrag där ni ska tillfredsställa hungriga Nom Noms och deras omättliga taco-begär.

Spela genom mobilens kamera och förvandla middagsbordet till en stojig taco-fest. Men var beredda,Nom Noms beställningar blir snabbt mer komplicerade – ingredienserna är spridda bland er somspelar, att förbereda dem tar tid och spelare har bara ett matlagningsverktyg vardera.

Gifts

Öppna alla presenter!

Spela & vinn! Klarar familjen spelet? Spela spelet, klara alla nivåer och öppna alla presenter!


Genom att spela spelet, antingen solo eller multiplayer, tjänar spelaren valutan i spelet Stjärnor, som kan användas för att låsa upp erbjudanden. När spelaren har tjänat tillräckligt med Stjärnor når de belöningssystemet som består av 5 nivåer. För varje nivå finns det ett erbjudande. Erbjudanden är dynamiska och kan förändras över tiden.