DE OTROLIGA NYA TORTILLA POCKETS ÄR STARTKLARA!

pockets banner
Vad är det oidentifierade matobjektet som tar vägen till den mexikanska kvällen? Är det en fajita? Är det en taco? Nej, det är en mjuk mjöltortilla … med en botten … som motverkar kladd. Det stämmer. Nedräkningen för årets mest spännande lansering har börjat och likt en raket är de nya tortillafickorna från Old El Paso supersnabbt tillagade, enkla och roliga, familjefavoriter på uppdrag för att ta den mexikanska kvällen till nästa nivå.
tortilla pockets

KLADDFRI MEXIKAN ÄR POCKET SCIENCE, INTE ROCKET SCIENCE.

De nya Tortilla Pockets från Old El Paso är så enkla att hantera, att hela familjen kan njuta av de kladdfria mexikanska maträtterna. Du behöver varken vira eller rulla dem. Fyll dem bara ända upp och njut sedan av dem. Det innebär att du kan njuta av all spänning i den mexikanska kvällen, utan att du spiller. De är faktiskt så enkla att hantera, att det svåraste med de nya Tortilla Pockets är att bestämma sig för vilka delikata ingredienser som ska läggas i dem … och när det ska göras.
pocket recipes

LANSERING AV FICKOR FÖR DEN PERFEKTA LUNCHEN.

Med de nya Tortilla Pockets från Old El Paso kommer veckans bästa kväll att bli ännu bättre, men nöjet med de kladdfria mexikanska maträtterna stannar inte där. För förutom att vara superenkla att hantera, är de nya Tortilla Pockets även väldigt mångsidiga, vilket innebär att du kan införa kladdfria luncher … ja, till och med frukostar.


Varför inte utöka din mexikanska receptrepertoar med den lilla äggrätten huevos rancheros eller din högst egna frukost-burrito-ficka?

pocket fill

HUR FYLLER DU DINA?

Vi har sett till, att spill från dina favoritingredienser i den mexikanska kvällen tillhör historien, vilket innebär att allt du behöver fokusera på nu är … ifyllningen. Och nu när det finns så många roliga sätt att packa en smakfull blandning inuti en ficka, vill vi gärna veta … om du älskar lager? Eller skulle du säga att du är fast vid förblandat? Oavsett vad som kittlar dina smaklökar, kommer du att hitta massor av recept nedan till hjälp för att tillfredsställa din stil och lära känna den kladdfria mexikanska maträtten och vad som finns bortom den.
taco chef game

Spela & vinn!

Gör dig redo för att äta tacos och låt det höras! Följ med Taco Chef Tina och hennes farmor Juanita i deras food truck. Ta med dina vänner och familjpå ett skojigt uppdrag där ni ska tillfredsställa hungriga Nom Noms och deras omättliga taco-begär.


Spela spelet, klara alla nivåer och öppna alla presenter! Genom att spela spelet, antingen solo eller multiplayer, tjänar spelaren valutan i spelet Stjärnor, som kan användas för att låsa upp erbjudanden.