Glutenfria fajitas

Servera en oöverträffad glutenfri mexikansk måltid med tortillor, tapioka, majs och quinoa enligt recept på Old El Paso. Njut av den tillsammans med familjen om bara 15 minuter!
  • Tid 15 minuter
  • Krydda nivå Mild
  • Serveringar 3

Ingredienser

  • 500 g kyckling
  • 2 paprikor
  • 1 lök
  • 1 glutenfri spice mix
  • 1 glutenfri salsa som topping
  • 1 Old El paso glutenfri tortilla

Instruktioner

  • Skär kycklingen, paprikorna och löken i tunna strimlor. Stek kycklingen i lite olja i en stekpanna på medelhög eller hög värme, tills att kycklingen är genomstekt. Lägg i löken och paprikorna. Fördela den glutenfria kryddblandningen ovanpå. Fräs i 5 minuter och rör emellanåt.
  • Värm upp tortillorna:
  • - Mikrovågsugn: Stick hål i förpackningen och lägg den i mikrovågsugnen. Värm i 35 sekunder på full effekt (800 W). Öppna förpackningen och separera tortillorna från varandra.

    - Ugn: Förvärm ugnen till 140 °C (120 °C i varmluftsugn). Ta ut tortillorna ur förpackningen, separera dem från varandra och linda in dem i en aluminiumfolie eller i ett bakplåtspapper. Värm dem i 10 minuter. Håll dem täckta, tills att de ska serveras.

  • Servera varma tortillor, ångande kyckling med knapriga grönsaker och glutenfri salsa som topping.