Ingredienser
Garnityr
- 1msk Old El Paso™ Taco Kryddmix
- 600g nötfärs
- 4msk vatten
- 1msk dijonsenap
- 1msk salt
- olivolja
- Old El Paso™ Thick ’n’ Chunky Salsa
- 1 skalad rödlök
- 4 tomater
- 1 avokado
- 250g mozzarella
- sallad
- 4 frallor
- 2msk olivolja
Instruktioner
- Blanda nötfärs med salt och senap till en jämn smet. Vänd försiktigt i vatten och blanda. Forma till 4 burgare. Pensla på olivolja och krydda sedan med tacokryddor. Grilla tacoburgarna på grillen.
- Skär mozzarella, tomat, rödlök och avokado i skivor. Dela frallorna på mitten. Vänd alla ingredienser i lite olivolja och grilla på grillen till önskad färg. Lägg burgaren på brödet, toppa med tomat, rödlök, mozzarella och avokado.
Tips
BBQ coleslaw och mexikanska majskolvar med citronsmör passar perfekt som tillbehör!