Kyckling-enchilador

Tillsätt en smak-fiesta till kycklingen tillsammans med vitlök, lime och färska grönsaker.
  • Tid 45 minuter
  • Krydda nivå Mild
  • Ingredienser 10

Ingredienser

  • Matlagningsspray eller olja
  • 250 g Old El Paso™ Cooking Sauce for Enchiladas
  • 1 liten näve koriander, hackad, plus lite extra för serveringen
  • 1 liten näve italiensk persilja, hackad
  • 1 tesked limesaft
  • 2 klyftor vitlök
  • 300 g stekt kyckling eller kalkon, strimlad
  • 110 g riven mozzarella
  • 8 Old El Paso™ Restaurante Mini Super Soft Flour Tortillas
  • 1 medelstor lime, skuren i klyftor

Instruktioner

  • Förvärm ugnen till 190 oC (170 oC i varmluftsugn), gasugn läge 4. Smörj en 1,5 liters bakform med matlagningsspray eller olja.
  • Häll enchilada-såsen, koriandern, persiljan, limesaften och vitlöken i en mixer eller i en matberedare. Mixa på hög hastighet i 30 sekunder, eller tills att blandningen är slät.
  • Blanda kycklingen och 3/4 (cirka 80 g) av osten i en liten skål. Dela upp kycklingblandningen på tortillorna. Rulla tortillorna runt kycklingblandningen och lägg dem med skarven neråt i bakformen. Häll såsblandningen över enchiladorna. Sprid ut den återstående osten ovanpå.
  • Grädda i 15 minuter täckt med aluminiumfolie. Ta sedan bort folien och fortsätt att grädda i 5-10 minuter, eller tills att de är gyllenbruna. Servera med limeklyftor och extra korianderblad.

Tips

• Servera guacamole och gräddfil vid sidan av.
• Ersätt mozzarellan med cheddar.