chicken-and-cheese-quesadillas

Kyckling- och ostquesadillas

Krydda nivå Mild
Ingredienser 7

Ingredienser

  • 1frp Old El Paso™ Majstortillas
  • 1burk Old El Paso™ Thick 'n' Chunky Salsa
  • 4 kycklingbröst, strimlade eller skurna i små bitar
  • 250g riven ost, hälften cheddar, hälften mozzarella
  • 1 röd lök
  • 1 burk majs
  • 10tsk matolja

Instruktioner

  1. Hetta upp en stekpanna med olja och fräs kycklingen tills den har fått en gyllenbrun färg och är genomstekt.
  2. Hetta upp en annan stekpanna med olja. Placera ett tortillabröd i stekpannan och lägg på ungefär en åttondel av salsan, kycklingen, rödlöken och majsen och strö över en åttondel av den rivna osten (arbeta snabbt!).
  3. Stek den fyllda tortillan i 1 minut tills undersidan är lätt gyllenbrun och frasig. Vik försiktigt över halva tortillan med hjälp av en stekspade och pressa ihop kanterna så att den försluts. Stek ytterligare några minuter tills den är frasig och gyllenbrun.
  4. Gör samma sak med de återstående tortillabröden. Halvera och servera med till exempel guacamole och oliver.