Kycklingfajitas med curry

Lyxa till det enligt vårt recept på glutenfria kycklingfajitas med curry på Old El Paso. Klar på bara 35 minuter. Börja med vårt glutenfria rökiga BBQ fajitakit och tillsätt smakfull kyckling, paprikor, lök och din favoritcurry. Lägg helt enkelt upp dina tortillor, samlas runt dem och dyk ner i din glutenfria måltid i mexikansk stil!
  • Tid 35 minuter
  • Krydda nivå Mild
  • Serveringar 4
  • Ingredienser 7

Ingredienser

  • 1 Old El Paso™ glutenfria tortillor 
  • 500 g kycklingfiléer
  • 1 röd paprika
  • 1 lök
  • 2 matskedar gräddfil
  • Sallad
  • Curry

Instruktioner

  • Skär paprikan i tärningar, dela löken i bitar och skär kycklingen i strimlor.
  • Värm lite olja i en stekpanna och stek löken och paprikan. Tillsätt curry och blanda, tills att löken stekts mjuk.
  • Tillsätt kycklingen och kryddblandningen i stekpannan. Tillsätt lite curry och stek i ytterligare 10 minuter eller tills att kycklingen är genomstekt.
  • Tillsätt gräddfilen och låt sjuda i 5 minuter.
  • Värm upp tortillorna.
  • - I mikrovågsugn: Stick hål i förpackningen och lägg den i mikrovågsugnen. Värm i 35 sekunder på full effekt (800 W). Öppna förpackningen och separera tortillorna från varandra.

    - I stekpanna: Värm en stekpanna och rosta tortillorna i 5 sekunder på båda sidorna. Linda in dem i en kökshandduk för att göra dem mjuka.

  • Lägg sallad, kyckling, lök, paprika och salsa på tortillan. Rulla helt enkelt ihop den och njut!