Kycklingpaj med fräsch yoghurtsås
						Tid
							2 Hours 
						
			
				
					Serveringar
					4
				
			
				
					Krydda nivå
					  Mild 
				
			
				
					Ingredienser
					18
				
			Ingredienser
Pajdeg
- 3dl vetemjöl
 - 0,5tsk salt
 - 150g kallt smör i kuber
 - 2-3msk kallt vatten
 
Fyllning
- 1påse Old El Paso™ Fajita Kryddmix
 - 500g kycklingfärs
 - smör att steka i
 - 0,5 squash i skivor
 - 1burk Old El Paso™ Taco Sauce Medium
 - 2dl crème fraiche
 - 4 ägg
 - 125g mozzarella, i bitar
 - 1paket bacon
 - 10 körsbärstomater
 
Yoghurtsås
- 2dl yoghurt, inte för mager
 - 1msk hackad mynta
 - 0,5 lime, fint rivet skal och juice
 
Sallad
- valfri grönsallad
 
Instruktioner
- Värm ugnen till 200°C. Lägg mjöl, salt och smör i en matberedare tillsammans med vatten och arbeta ihop till en deg. Kavla degen i mjöl och kläd en pajform (ca 24 cm i diameter). Låt gärna lite deg hänga ner utanför formen.
 - Nagga botten med en gaffel och grädda pajskalet 8–10 minuter tills den fått fin färg. Skulle botten blåsa upp sig är det bara att trycka ner den igen. Sänk ugnen till 175 grader.
 - Fräs färsen i smör och tillsätt squash. Blanda ner kryddmixen och slå på tacosåsen och crème fraiche. Låt koka upp och ställ åt sidan.
 - Vispa ihop äggen lätt. Blanda äggen med färs och ost och häll i pajskalet. Toppa med baconskivor och tomater. Grädda pajen i ca 30 minuter. Servera med sallad och yoghurtsås.