mini-black-bean-tacos-with-mango-pico-de-gallo

Minitacos med svarta bönor och mango pico de gallo

Klassiska mexikanska smaker och helt vegetarisk. Busenkelt, testa och njut!
  • 40 minuter Tid
  • Mild Krydda nivå
  • 12 Serveringar
  • 11 Ingredienser

Ingredienser

  • 2 burkar (à 400 g) svarta bönor, avrunna
  • 1 grön chilipeppar, tärnad
  • 2 msk smör
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 3 krm malen spiskummin
  • 1 mogen mango, skalad och tärnad
  • 1 mellanstor rödlök, hackad
  • 1 msk hackad koriander
  • 1 mogen avokado, skalad, urkärnad och skivad
  • 4 msk gräddfil
  • 1 paket Old El Paso™ Old El Paso™ Stand ‘N’ Stuff™ Mini

Instruktioner

  • Värm en stekpanna på medelvärme. Smält smöret och lägg i vitlök. Fräs i 1 minut och tillsätt chilipeppar och spiskummin. Rör om och stek i 1 minut. Blanda i de svarta bönorna och 3 msk vatten. Salta och peppra efter smak. Fräs i 6–8 minuter och rör då och då. Avlägsna från plattan.
  • Blanda mango, rödlök och koriander i en skål. Strö över salt och peppar och blanda.
  • Till servering: Häll de varma svarta bönorna i tortillabåtarna. Lägg på mangoblandning på toppen och sätt en skiva avokado i varje tortilla. Häll på lite gräddfil och njut! erveras med Old El Paso™ minitortillabåtar och din favorittopping.