Mini Stand 'N Stuff™ Tacos med frukt

Krispiga ”tortillabåtar” fyllda med färsk frukt, yoghurt och strilad söt honung är det perfekta avslutet på en sommarfest eller grillkväll.
  • 10 minuter Tid
  • Stark Krydda nivå
  • 4 Serveringar
  • 8 Ingredienser

Ingredienser

  • 1 paket Old El Paso Stand ’ N Stuff Soft Tortilla
  • 25 g osaltat smör, smält 
  • 200 g små jordgubbar, i halvor 
  • 160 g blåbär
  • 1 liten mogen mango, skalad och tunt skivad 
  • 3–4 msk grekisk yoghurt 
  • Flytande honung, att strila ovanpå
  • Myntakvistar, till garnering (valfritt)

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 200 ºC (180 ºC i varmluftsugn). Pensla lätt insidan av tortillabröden med smält smör. Lägg på ett osmort bakplåtspapper. Grädda i 4–5 minuter eller tills kanterna på tortillabröden har fått lite färg. Låt svalna.
  2. Fyll varje tortillabröd med jordgubbar, blåbär och mangoskivor. Toppa med en sked yoghurt och strila honung ovanpå. Garnera med en kvist mynta (om så önskas) och servera genast.   

Du kan baka tortillabröden en dag i förväg och förvara dem i en lufttät behållare. Fyll dem strax innan det är dags att servera.

Blanda i lite kryddblandning eller kanel i det smälta smöret för att få en sötstark karaktär.