Ingredienser
- 2 Old El Paso™ Super Soft Medium Flour Tortillas
- 100 g barbecuesås
- 225 g kokt kycklingbröst, strimlat
- 1 röd paprika, tärnad
- 150 g mexikansk ost, riven
- Old El Paso™ salsa (valfri smak)
Instruktioner
- Förvärm ugnen till 180 °C, 160 °C fläkt, gas 4. Lägg tortillasskalen på bakplåtspapper. Blanda barbecuesås och strimlad kyckling i en liten skål. Fördela barbecuekycklingen mellan tortillasskalen och toppa med paprika och ost.
- Grädda i 10–15 minuter eller tills osten har smält och bottnarna är krispiga. Skär varje tortilla i 4 trekanter. Serveras med salsa.
Tips
- Om du vill kan du använda cheddarost istället för mexikansk ost, och toppa med tomater istället för paprika.
- Smakerna gör sig dessutom utmärkt tillsammans med en klick gräddfil!