mini-churro-taco-boats

Tortilla Pockets med ingredienser från Medelhavet

De här tortilla pockets med ingredienser från Medelhavet, laddade med fräscha, knapriga grönsaker, rik hummus och smakfull fetaost, passar bra vid lunchtid eller när som helst.
  • Tid 10 minuter
  • Krydda nivå Mild
  • Serveringar 8
  • Ingredienser 7

Ingredienser

  • 1 paket Old El Paso™ Tortilla Pockets™
  • 250 g färdig hummus
  • 100 g babyspenatblad
  • 1 morot (cirka 100 g), skalad och riven
  • 1/2 gurka (cirka 200 g), bortskurna kärnor och riven
  • 100 g körsbärstomater, skurna i fyra delar
  • 100 g fetaost, smulad

Instruktioner

  • Sprid ut 2 matskedar hummus på insidan av varje ficka på den ena sidan.
  • Lägg vardera ett lager spenatblad, morot, gurka, tomater och ost på hummusen.

Tips

Vira in dem i en plastfolie eller lägg dem i en återförslutbar plastpåse eller låda och kyl dem i kylskåpet, så är de klara för lunch nästa dag.

Lagar du vegetarisk mat? Läs alltid etiketterna för att säkerställa att varje ingrediens i receptet är vegetarisk. Produkt- och ingredienskällorna kan variera. 

Dela tomaterna genom den plats där stjälken har suttit för att få en snyggare presentation.

Old El Paso™ Tortilla Pockets™ paketeras i 2 separata delar med 4 tortillor i varje del, varför det står dig fritt att äta den ena delen nu och den andra senare.