mini-churro-taco-boats

Tortilla Pockets med klassisk nötfärs

Ingen rullning och ingen vikning, utan fyll bara våra innovativa tortilla pockets upp till kanten och ät!
Tid 25 minuter
Serveringar 4
Krydda nivå Mild
Ingredienser 9

Ingredienser

  • 1 förpackning Old El Paso™ Tortilla Pockets™
  • 4 matskedar Old El Paso™ Thick 'N Chunky Salsa
  • 1 matsked olivolja
  • 1 liten lök, tärnad
  • 500 g nötfärs
  • 100 g cheddarost, riven
  • 1/2 isbergssallad, strimlad
  • 2 avokador, skalade, urkärnade, tärnat fruktkött
  • 100 g körsbärstomater, skurna i fyra delar

Instruktioner

  1. Värm oljan i en stor stekpanna på medelhög värme. Stek löken i 3-4 minuter, tills att den är mjuk. Tillsätt nötfärsen och stek under omrörning i 5 minuter, tills att den är gyllenbrun. Tillsätt kryddblandningen och vatten. Låt vattnet koka upp och sedan sjuda utan lock i 10 minuter. Rör ibland.
  2. Värm upp fickorna enligt instruktionerna på förpackningen.
  3. Servera de värmda fickorna med nötfärsblandningen, osten, salladen, avokadorna, tomaterna och salsan i separata skålar och låt alla fylla sina fickor på sitt eget sätt.

Tips

  • Förbered genom att steka nötfärsblandningen dagen före. Kyl av och placera den sedan i en lufttät behållare i kylskåpet. Värm upp den i en stor stekpanna igen på medelhög värme i 8-10 minuter, tills att den är riktigt varm.

    Prova gärna fläskfärs, lammfärs eller kycklingfärs som alternativ till nötfärsen.