mini-churro-taco-boats

Tortilla Pockets med kycklingfajita

Det har aldrig varit enklare att servera och äta fajitas! Lägg helt enkelt allting i de praktiska fickorna och njut.
  • Tid 25 minuter
  • Krydda nivå Mild
  • Serveringar 4
  • Ingredienser 11

Ingredienser

  • 1 förpackning Old El Paso™ Tortilla Pockets™
  • 4 matskedar Old El Paso™ Thick 'N Chunky Salsa
  • 1 matsked olivolja
  • 500 g kycklingbröstfiléer, tunt skivade
  • 1 röd paprika, urkärnad och tunt skivad
  • 1 grön paprika, urkärnad och tunt skivad
  • 1 röd lök, skivad
  • 100 g cheddarost, riven
  • 1/2 isbergssallad, strimlad
  • 2 avokador, skalade, urkärnade och mosat fruktkött
  • 100 g körsbärstomater, skurna i fyra delar

Instruktioner

  • Värm oljan i en stor stekpanna på hög värme. Stek kycklingbröstfiléer i 5 minuter. Rör ofta, tills att de är gyllenbruna. Tillsätt paprikorna och löken. Stek dem under omrörning i 3-4 minuter. Blanda i kryddblandningen och 2 matskedar vatten. Stek under omrörning i ytterligare 1-2 minuter.
  • Värm upp fickorna enligt instruktionerna på förpackningen.
  • Servera de värmda fickorna med blandningen av kyckling och paprika, osten, salladen, avokadorna, tomaterna och salsan i separata skålar och låt alla fylla sina fickor på sitt eget sätt.

Tips

Tillsätt 2 urkärnade och hackade röda chilifrukter till kycklingen under tillagningen för att få en eldigare smak.

Limeklyftor, gräddfil och lite hackad färsk koriander ger den avslutande touchen åt klassiska fajitas.