mini-churro-taco-boats

Tortilla Pockets med ost och skinka

De här enkla fickorna med ost och skinka passar för hela familjen och de kan göras dagen före!
  • Tid 15 minuter
  • Krydda nivå Mild
  • Serveringar 4
  • Ingredienser 7

Ingredienser

  • 1 förpackning Old El Paso™ Tortilla Pockets™
  • 1 morot (cirka 100 g), skalad och riven
  • 1/2 gurka, kärnorna bortskurna och riven
  • 200 g cheddarost, riven
  • 150 g skinka, strimlad
  • 150 g körsbärstomater, skurna i fyra delar
  • 8 små pärlsalladsblad

Instruktioner

  • Blanda moroten, gurkan och osten tillsammans i en skål. Lägg skinkan, tomaterna och salladen i olika skålar.
  • Servera genom att låta alla fylla sina fickor på sitt eget sätt.

Tips

Vira in dem i en plastfolie eller lägg dem i en återförslutbar plastpåse eller låda och kyl dem i kylskåpet, så är de klara för lunch nästa dag.

Använd gärna andra ostar, om du föredrar det. Mozzarella, Emmentaler eller någon annan hård, riven ost fungerar bra.

Servera gärna med Old El Paso™ Tortilla Nachips™ för att få en extra knaprig lunch.