BLT-taco sallad med kyckling
Tid
1 Hours
Serveringar
8
Krydda nivå
Mild
Ingredienser
11
Ingredienser
Dressing
- 125 g Old El Paso™ Salsa
- 125 g fransk dressing
Sallad
- 8 skivor bacon, skurna i 1 cm bitar
- 4 stora ben- och skinnfria kycklingbröst, skivade
- 1 romansallat, skivad
- 1 gul paprika, hackad
- 2 stora tomater, hackade
- 1 avokado, skalad, urkärnad och skivad
- 175 g cheddarost, riven
Serveras med
- Gräddfil
- Old El Paso™ Original Nachips™
Instruktioner
- Blanda dressingingredienserna i en medelstor skål.
- Stek baconen i en stor teflonbehandlad stekpanna (cirka 30 cm) på medelhög värme tills den är krispig och gyllenbrun. Ta ur baconen med hjälp av en hålslev så att fettet blir kvar i stekpannan. Lägg kycklingen i fettet och stek i 4 till 6 minuter tills den har fått stekyta och inte längre är rosa inuti. Låt svalna lite grann. Ställ i kylen i 30 minuter tills den är sval.
- Lägg lager av sallad, kyckling, bacon, paprika och tomat i en djup salladskål. Toppa med dressing. Servera genast eller ställ i kylskåp i upp till 24 timmar.
- Garnera med avokado och ost precis före servering. Servera med gräddfil och tortillachips.
Tips
- För att spara tid kan du köpa färdigstekt bacon och kyckling.