![burritos-with-minced-meat-and-kidney-beans](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-se%2Frecipes%2Fburritos-with-minced-meat-and-kidney-beans-hero.jpg%3Fw%3D800%26rev%3D73a82f82f66a453894d20a19c060e207 1540w)
Burritos med köttfärs och kidneybönor
Ingredienser
12
Ingredienser
- 1 frp Old El Paso™ Large Vetetortillas
- 500g köttfärs
- 2msk smör
- 1påse Old El Paso™ Burrito Kryddmix
- 1,5dl vatten
- 400g kidneybönor
- 1 chili, strimlad
- 2 tomater i tärningar
- 2dl riven ost
- 1burk Old El Paso™ Thick ’n’ Chunky Salsa
Tillbehör
- sallad
- crème fraiche
Instruktioner
- Bryn köttfärsen tills den är genomstekt. Sprid över kryddmixen, tillsätt vatten och rör om. Låt blandningen sjuda ihop på låg värme i ca 15 minuter, eller tills vattnet har kokat in. Rör om då och då.
- När det nästan är färdigt tillsätter du de väl sköljda och avrunna bönorna och chili. Låt allt bli genomvarmt.
- Slå in tortillabröden i ugnsfolie och värm på 200 grader i cirka 10 minuter. Fördela fyllningen jämnt över de varma bröden och toppa med tomat, den rivna osten och salsan. Vik ihop och servera med sallad och crème fraiche.