![cowboy-tortilla](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-se%2Frecipes%2Fcowboy-tortilla-hero.jpg%3Fw%3D800%26rev%3D4881f2c5db3e42ac8974e746dd5f16cb 1540w)
Cowboy tortilla
Tid
30 minuter
Serveringar
4
Krydda nivå
Mild
Ingredienser
14
Ingredienser
- 8 wienerkorvar
- 1msk Old El Paso™ Taco Kryddmix
- 1frp Old El Paso™ Medium Vetetortillas
- 0,5sats coleslaw med äpple
- 0,5dl majskorn
- 4msk smulad fetaost eller annan favorit
Tillbehör:
- 1burk Old El Paso™ Taco Salsa Medium
- Coleslaw med äpple
- 2msk majonnäs
- 2msk yoghurt, inte för mager
- 1 lime, fint rivet skal och juice
- 0,25 vitkålshuvud, fint strimlat
- 1 grönt äpple, fint strimlat
- salt och svartpeppar
Instruktioner
- Värm tortillabröden enligt anvisningen på förpackningen. Stek korvarna i en panna i lite smör och krydda mot slutet med lite kryddmix.
- Coleslaw: Rör ihop majonnäs, yoghurt och lime. Krydda med salt och peppar. Blanda ner äpple och vitkål och låt salladen stå en timme eller två i kylen.
- Blanda coleslaw och majs. Fördela röran i tortillabröden och toppa med korv och ost. Servera tomatsalsan till.