![](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-se%2Frecipes%2Feasy-chicken-fifteen-minute-nachos-hero.jpg%3Fw%3D800%26rev%3D3484855e08a34f5a926c8635e1bc8187 1540w)
Enkelt att göra kyckling-nachos på
Tid
15 minuter
Serveringar
8
Krydda nivå
Mild
Ingredienser
8
Ingredienser
- Olja att smörja med
- 200 g Old El Paso™ Original Nachips™
- 225 g cheddar, riven
- 1 matsked Old El Paso™ Seasoning Mix for Tacos
- 300 g stekt kyckling, strimlad
- 175 g majs, fryst eller i burk
- 1 jalapeño, skivad
- 100 g Old El Paso ™ Sliced Green Jalapeños
Instruktioner
- Förvärm ugnen till 200 oC (180 oC i varmluftsugn), gasugn läge 6. Täck en bakplåt med bakpapper och smörj det med olja. Sprid ut hälften av Nachips™ jämnt på plåten.
- Blanda osten och taco-kryddblandningen i en liten skål. Fördela hälften av ostblandningen över Nachips™. Sprid hälften av vardera kycklingen, majsen och jalapeño-skivorna över Nachips™. Upprepa lagren.
- Grädda i 10 minuter eller tills att osten har smält.
Tips
- Servera gärna med körsbärstomater, koriander, guacamole eller gräddfil.
Använd vanliga tortillor, om du inte kan få tag på Nachips™.