![fajitas-with-flank-steak-and-pickled-red-onion](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-se%2Frecipes%2Ffajitas-with-flank-steak-and-pickled-red-onion-hero.jpg%3Fw%3D800%26rev%3D29ef3fd671b6473d93695634abe45000 1540w)
Fajitas fyllda med flankstek och picklad rödlök
Tid
40 minuter
Serveringar
4
Krydda nivå
Medium
Ingredienser
16
Ingredienser
- 600g flankstek
- 2dl ananasjuice
- 1påse Old El Paso™ Fajita Kryddmix
- 1tsk sesamolja
- 0,5 färsk ananas
- 1dl hackad koriander
- 200g cocktailtomater
- 1burk Old El Paso™ Jalapeños
- 1påse blandade salladsblad
- 1frp Old El Paso™ Vetetortillas
- 1flaska Old El Paso™ Chunky Guacamole
Picklad rödlök
- 2 rödlökar
- 0,5dl ättiksprit, 12%
- 1dl strösocker
- 1,5dl vatten
- 0,5 röd chili, skivad med kärnor
Instruktioner
- Blanda ananasjuice, kryddmix och sesamolja. Häll blandningen över flanksteken och låt den marineras i cirka 3-4 timmar.
- Skär ananasen i centimeterstora bitar och blanda med koriander. Halvera cocktailtomaterna.
- Picklad rödlök: Skala och dela löken i klyftor eller skivor. Koka upp övriga ingredienser i en kastrull tills sockret är helt smält. Dra av från värmen och lägg i löken. Häll upp i burkar och kyl ner. Håller cirka 3-4 dagar i kylskåp.
- Grilla flanksteken 3 minuter på varje sida. Grilla bröden hastigt. Skiva köttet i tunna skivor. Fyll bröden med kött, ananas, tomater, jalapeños, sallad och picklad lök. Toppa med guacamole.