![fajitas-with-shredded-beef-and-mushrooms](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-se%2Frecipes%2Ffajitas-with-shredded-beef-and-mushrooms-hero.jpg%3Fw%3D800%26rev%3D8851ad228aeb495880e8889e7c50f471 1540w)
Fajitas med strimlad biff och champinjoner
Tid
30 minuter
Serveringar
4
Krydda nivå
Mild
Ingredienser
13
Ingredienser
- 1påse Old El Paso™ Fajita Kryddmix
- 1frp Old El Paso™ Medium Vetetortillas
- 450g ryggbiff
- 2msk olja att steka i
- 1/4 gurka
- 1 avokado
- 8 champinjoner
- 1 lime
Sallad
- 4dl blandad sallad
- 8 små tomater på kvist
- 8 små mozzarella
- 3msk olivolja
- 3msk balsamicovinäger
Instruktioner
- Putsa ryggbiffen fri från senor och hinnor. Dela champinjonerna i åtta bitar. Krydda med salt, kryddmixen och stek på hög värme i olja tillsammans med champinjonerna.
- Skala och skär gurkan i små stavar. Dela avokado och ta bort kärnan, skär i små stavar.
- Fördela alla ingredienser i tortillabröd och följ anvisningarna.
- Sallad: Plocka och skölj salladen, tomaterna och mozzarellan. Blanda alla ingredienser och smaksätt med salt och peppar.