![](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-se%2Frecipes%2Fgrilled-taco-burger-edit-hero.jpg%3Fw%3D800%26rev%3D0a1c225e8ab34111b97249b4c261f1af 1540w)
Grillade tacoburgare
Tid
40 minuter
Serveringar
4
Krydda nivå
Mild
Ingredienser
14
Ingredienser
Garnityr
- 1msk Old El Paso™ Taco Kryddmix
- 600g nötfärs
- 4msk vatten
- 1msk dijonsenap
- 1msk salt
- olivolja
- Old El Paso™ Thick ’n’ Chunky Salsa
- 1 skalad rödlök
- 4 tomater
- 1 avokado
- 250g mozzarella
- sallad
- 4 frallor
- 2msk olivolja
Instruktioner
- Blanda nötfärs med salt och senap till en jämn smet. Vänd försiktigt i vatten och blanda. Forma till 4 burgare. Pensla på olivolja och krydda sedan med tacokryddor. Grilla tacoburgarna på grillen.
- Skär mozzarella, tomat, rödlök och avokado i skivor. Dela frallorna på mitten. Vänd alla ingredienser i lite olivolja och grilla på grillen till önskad färg. Lägg burgaren på brödet, toppa med tomat, rödlök, mozzarella och avokado.
Tips
- BBQ coleslaw och mexikanska majskolvar med citronsmör passar perfekt som tillbehör!