Grillade tacoburgare

Vem har sagt att man inte kan kombinera hamburgare och tacos? Nu kan du göra klassiska hamburgare men med smak av Mexiko genom att blanda i vår tacokryddmix. Toppa hamburgaren med mozarella och grönsaker och ät tillsammans med grillade majskolvar och coleslaw eller citronsmör. Gott för hela familjen!
Tid 40 minuter
Serveringar 4
Krydda nivå Mild
Ingredienser 14

Ingredienser

Garnityr

  • 1msk Old El Paso™ Taco Kryddmix
  • 600g nötfärs
  • 4msk vatten
  • 1msk dijonsenap
  • 1msk salt
  • olivolja
  • Old El Paso™ Thick ’n’ Chunky Salsa
  • 1 skalad rödlök
  • 4 tomater
  • 1 avokado
  • 250g mozzarella
  • sallad
  • 4 frallor
  • 2msk olivolja

Instruktioner

  1. Blanda nötfärs med salt och senap till en jämn smet. Vänd försiktigt i vatten och blanda. Forma till 4 burgare. Pensla på olivolja och krydda sedan med tacokryddor. Grilla tacoburgarna på grillen.
  2. Skär mozzarella, tomat, rödlök och avokado i skivor. Dela frallorna på mitten. Vänd alla ingredienser i lite olivolja och grilla på grillen till önskad färg. Lägg burgaren på brödet, toppa med tomat, rödlök, mozzarella och avokado.

Tips

  • BBQ coleslaw och mexikanska majskolvar med citronsmör passar perfekt som tillbehör!