grilled-taco-skewers-in-tortillas-with-apple-coleslaw

Grillade tacospett i tortillas med äppelcoleslaw

Grillspett är ett säkert kort som uppskattas av stora som små. Och missa inte vår krämiga coleslaw – ett måste till buffén!
Tid 40 minuter
Serveringar 4
Krydda nivå Medium
Ingredienser 15

Ingredienser

  • 500g nötfärs
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 0,5 gul lök, finhackad
  • 1påse Old El Paso™ Taco Kryddmix
  • 200g cocktailtomater, gärna i olika färger
  • 1frp Old El Paso™ Vetetortillas
  • 1burk Old El Paso™ Thick ’n’ Chunky Salsa
  • 1burk Old El Paso™ Jalapeños

Äppelcoleslaw

  • 0,5dl majonnäs
  • 2msk olivolja
  • 1 lime, färskpressad saft och rivet skal
  • 1liter finstrimlad rödkål (alternativt vitkål)
  • 1 grönt finstrimlat äpple
  • 0,5 rödlök, tunt skivad
  • salt och peppar

Instruktioner

  1. Blanda färsen med vitlök, lök och kryddmix. Forma färsen runt blötlagda grillspett av trä. Grilla dem runt om i 10-15 minuter.
  2. Coleslaw: Rör ihop majonnäs, olivolja och limesaft och skal till en dressing. Blanda med kål, äpple och lök. Smaka av med salt och peppar.
  3. Dela tomaterna. Grilla bröden hastigt i slutet av grilltiden. Servera spetten med tortillabröd, cocktailtomater, coleslaw, salsa och jalapeños.