
Grillspett med sötsur salsa
Tid
1 Hours
Serveringar
4
Krydda nivå
Mild
Ingredienser
15
Ingredienser
- 600g entrecôte eller biff i tärningar
- 4 Old El Paso™ Fullkornstortillas
- 1 paprika, i bitar
- 1påse Old El Paso™ Burrito Kryddmix
- 1msk kinesisk soja
- 2msk matolja
- 1 apelsin, endast juicen
Ananassalsa
- 4dl ananas, tärnad
- 1 lime, fint rivet skal och juice
- 2msk hackad mynta
- 1-2msk Old El Paso™ Jalapeños, hackade
- 1 nypa salt
Tillbehör
- 1burk Old El Paso™ Taco Salsa
- Sallad med inslag av rädisa, ärtskott, squash och koriander
- guacamole (se recept)
Instruktioner
- Trä kött och paprika på grillspett. Blanda kryddmix, soja, olja och apelsinjuice i en form och vänd spetten i marinaden. De blir godast om du låter dem marinera i 20 minuter och då hinner även köttet bli rumstempererat och lättare att grilla.
- Blanda under tiden ihop ingredienserna till ananassalsan.
- Grilla spetten ett par minuter på varje sida och servera i varma tortillabröd med sallad, salsa och guacamole. Thick ’n’ Chunky Salsa är också mycket god till!