Köttacos med rispanna
						Tid
							30 minuter 
						
			
				
					Serveringar
					5
				
			
				
					Krydda nivå
					  Hot 
				
			
				
					Ingredienser
					11
				
			Ingredienser
- 1 matsked vegetabilisk olja eller olivolja
 - 500 g nötkött (malet)
 - 1 paket (25 g) Old El Paso™ Taco Spice Mix Hot Paprika
 - 250 g basmatiris
 - 600 ml vatten
 - 1 burk (226 g) Old El Paso™ Thick 'n Chunky Salsa
 - 200 g konserverad eller djupfryst majs
 - 75 g mexikansk ost eller cheddarost, riven
 
Serveras med
- 1 liten gemsallat, skivad
 - 1 mellanstor tomat, hackad
 - Gräddfil
 
Instruktioner
- Hetta upp oljan i en djup stekpanna (24 cm) på medelhög värme. Lägg i nötköttet och tillaga i 5 till 8 minuter under omrörning tills det är genomstekt.
 - Blanda i tacokryddmix, ris, vatten, salsa och majs. Koka upp. Täck över och sänk värmen till medel–låg. Tillaga i 12 till 15 minuter, rör om en gång så att riset inte fastnar i botten. Lyft av stekpannan från plattan och låt stå i 5 minuter.
 - Fluffa upp risblandningen med en gaffel och strö ost över. Täck över och låt stå i 1 till 2 minuter eller tills osten har smält. Servera med sallad, tomat och gräddfil efter behag.
 
Tips
- Gör burritos genom att rulla in i tortillas med lite extra salsa och gräddfil!