Kyckling-enchilador
Tid
45 minuter
Krydda nivå
Mild
Ingredienser
10
Ingredienser
- Matlagningsspray eller olja
- 250 g Old El Paso™ Cooking Sauce for Enchiladas
- 1 liten näve koriander, hackad, plus lite extra för serveringen
- 1 liten näve italiensk persilja, hackad
- 1 tesked limesaft
- 2 klyftor vitlök
- 300 g stekt kyckling eller kalkon, strimlad
- 110 g riven mozzarella
- 8 Old El Paso™ Restaurante Mini Super Soft Flour Tortillas
- 1 medelstor lime, skuren i klyftor
Instruktioner
- Förvärm ugnen till 190 oC (170 oC i varmluftsugn), gasugn läge 4. Smörj en 1,5 liters bakform med matlagningsspray eller olja.
- Häll enchilada-såsen, koriandern, persiljan, limesaften och vitlöken i en mixer eller i en matberedare. Mixa på hög hastighet i 30 sekunder, eller tills att blandningen är slät.
- Blanda kycklingen och 3/4 (cirka 80 g) av osten i en liten skål. Dela upp kycklingblandningen på tortillorna. Rulla tortillorna runt kycklingblandningen och lägg dem med skarven neråt i bakformen. Häll såsblandningen över enchiladorna. Sprid ut den återstående osten ovanpå.
- Grädda i 15 minuter täckt med aluminiumfolie. Ta sedan bort folien och fortsätt att grädda i 5-10 minuter, eller tills att de är gyllenbruna. Servera med limeklyftor och extra korianderblad.
Tips
- Servera guacamole och gräddfil vid sidan av.
Ersätt mozzarellan med cheddar.