 
  
				Kycklingfajitas med curry
						Tid
							35 minuter 
						
			
				
					Serveringar
					4
				
			
				
					Krydda nivå
					  Mild 
				
			
				
					Ingredienser
					7
				
			Ingredienser
- 1 Old El Paso™ glutenfria tortillor
- 500 g kycklingfiléer
- 1 röd paprika
- 1 lök
- 2 matskedar gräddfil
- Sallad
- Curry
Instruktioner
- Skär paprikan i tärningar, dela löken i bitar och skär kycklingen i strimlor.
- Värm lite olja i en stekpanna och stek löken och paprikan. Tillsätt curry och blanda, tills att löken stekts mjuk.
- Tillsätt kycklingen och kryddblandningen i stekpannan. Tillsätt lite curry och stek i ytterligare 10 minuter eller tills att kycklingen är genomstekt.
- Tillsätt gräddfilen och låt sjuda i 5 minuter.
- Värm upp tortillorna.
 - I mikrovågsugn: Stick hål i förpackningen och lägg den i mikrovågsugnen. Värm i 35 sekunder på full effekt (800 W). Öppna förpackningen och separera tortillorna från varandra.
 - I stekpanna: Värm en stekpanna och rosta tortillorna i 5 sekunder på båda sidorna. Linda in dem i en kökshandduk för att göra dem mjuka.
- Lägg sallad, kyckling, lök, paprika och salsa på tortillan. Rulla helt enkelt ihop den och njut!
 
                        