![lime-pie-with-coconut](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-se%2Frecipes%2Flime-pie-with-coconut-hero.jpg%3Fw%3D800%26rev%3Dc638c6d86a9e40498fa1287fca9aadf2 1540w)
Limepaj med kokos
Tid
2 Hours
Serveringar
8
Krydda nivå
Mild
Ingredienser
11
Ingredienser
Pajbotten
- 150g rumstempererat smör
- 1dl farinsocker
- 1dl kokosflingor
- 3dl vetemjöl
Fyllning
- 400g färskost
- 2,5dl socker
- 4 ägg
- 1msk vaniljsocker
- 2 lime, fint rivit skal och saft
Topping
- 2dl crème fraiche
- lite rivet limeskal och rostad kokos
Instruktioner
- Värm ugnen till 200°C. Blanda alla ingredienserna till pajdegen i en skål och tryck ut den i pajformen. Sätt in den i frysen i 20 minuter och grädda den därefter i ca 10 minuter. Sänk ugnsvärmen till 175°C.
- Vispa färskosten med socker och ägg till en jämn röra. Tillsätt vaniljsocker och lime och häll röran i pajformen. Stek pajen i 30 minuter. Låt pajen svalna.
- Innan servering: Vispa crème fraichen fast og bre den ut over pajen. Strö över limeskall och kokos.